090714

mina tankar har än en gång sabbat det för mig och min framtida plan. jag skall fatta mig tydligt. jag vet inte om jag vill gå sam/språk längre. vet inte exakt vad det var som fick mig att börja tvivla men det var någon gång i sanary, frankrike då jag låg på plagan och läste drömmen om palestina som handlar om kriget mellan israeler och palestinier som aldrig verkar ta slut. jag tycker i allmänhet att mänskliga rättigheter, socila förhållanden och dyl är väldigt intressant och jag började fundera på mina kommande år på LM. om jag väljer språk så fortsätter jag läsa franska, plus spanska och latin.
ingen mer samhäll alls.
det finns fler faktorer som också kommer till men som jag inte vill ta upp här.

vet bara inte hur jag skall göra.
jag är så omogen och jobbig och vill väl egentligen byta klass varje år. minst. jag tänker hela tiden NYTT NYTT NÄSTA och är väldigt dålig på att njuta. leva i nu:et. inte så konstigt att jag inte vet vad jag gör med min tid när jag tänker tillbaka senare. men hallå, hur gör man? hur lever man NU? tänker man "åååå vad skönt allt är" hela tiden?

träffade finaste pärlan annie idag. hon hade några fina words of advice!  vi satt på en klippa på kössö med gifflar och saft och njöt(men jag tänkte såklart nästa!! eller hur var det?)och hon lärde mig en jättefina rysk sång som jag sjöng hela båtresan hem haha. hur många adjektiv var av ordet fina, HA!?


Kommentarer
Postat av: kloka ord från sis

du ska gå på din magkänsla och välja precis det DU VILL och ingen annan. du har en naturbegåvning i samhäll och ett genuint intresse. Precis som du är jätteduktig i språk.



det är svårt att leva i nuet. det viktiga är att inte grubbla på så mycket utan försöka uppskatta varje minut och hitta på saker. vara företagsam. du ska inte oroa dig. pusss

2009-07-22 @ 14:29:31
URL: http://lillenunn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0