why don't we do it in the road?

sitter och försöker banka in lite geografi i hjärnan. det går trögt. funderar på om jag har koncentrationsproblem, har sjukt svårt med att fiokusera numera, kan läsa hur länge som helst och inte förstå någonting för att jag suttit och tänkt på annat. och så tänker jag på att jag tänker och allt blir bara jättesnurrigt. hur som helst, geografin. vatten. prov imorgon. hoppas det är litet och hoppas det är jättelätt. förstår inte riktigt vad som kan vara på mvg-nivå för allt är väldigt logiskt men vi får väl seee. måste verkligen få bra på detta så har jag säkrat geografin.

det känns att man går på en tuff skola. de närmsta veckorna är fulla med prov, redovisningar och inlämningar. helt sinnes mycket plugg och ALLA går in för det så sjukt mycket. hörde att en tjej som går på natur på rudebecks att hon hade mindre. känns lite hemskt, för mig har alltid rudebecks varit värst liksom. men det beror väl på vad/hur/när man jämför.
ibland önskar jag att jag inte valde LM utan schillerska eller nått. min vän som går där berättar varje gång vi ses hur galet slappt det är. hade varit ganska skönt ibland fast i längden hade jag nog inte gillat det.
lärarna är nog det bästa med LM och enligt min vän så är schillerskas lärare av varierande kvalitet.
ibland önskar jag också att jag valde schillerska av den anledningen att det kanske finns mer människor som mig. haha, det låter patetiskt men det hade också varit skönt utan all stress och lite annat.

jag skall sluta klaga. jag har det faktiskt väldigt bra på LM om man tänker efter. har väldigt fina vänner och lärare som är grymma. och just det skolmaten......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0